detector.media
22.10.2017 10:36
На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова
На кінофестивалі «Молодість» в Києві покажуть фільм про Олега Сенцова
Сьогодні, 22 жовтня, у Києві на кінофестивалі «Молодість» покажуть документальний фільм «Процес: російська держава проти Олега Сенцова». Усі зароблені за цей сеанс кошти будуть перераховані родині українського режисера, незаконно ув’язненого в Росії.

Про це повідомляється на сторінці «Молодості» у Facebook.

«Родина Олега Сенцова наразі перебуває в Криму, в Сімферополі. Його діти – 15-річна Аліна та 13-річний Влад живуть разом із його дружиною Аллою та бабусею (матір’ю Сенцова). Його двоюрідна сестра Наталя Каплан, яка брала активну участь у боротьбі за його визволення, переїхала з Москви до Києва після того, як режисеру було винесено вирок, - йдеться у повідомленні. - 22 жовтня о 17:30 на «Молодості. Пролог» ми покажемо фільм Askold Kurov «Процес. Російська держава проти Олега Сенцова»/ Процесс: Российское государство против Олега Сенцова.

Усі зароблені за цей сеанс кошти команда КМКФ «Молодість» вирішила перерахувати родині Олега Сенцова. Приходьте та підтримайте Олега! Для цього лише потрібно купити квиток у кіно.

Квитки у касах: Кiнотеатр КИЇВ

або тут: https://vkino.ua/…/6172-protses-rosiiska-derzhava-prot…/kiev
http://www.kievkino.com.ua/ru/1088/6172/index.html

«Процес» буде показано в рамках програми «Свобода. Кіно соціальних змін.

Як повідомляв «Детектор медіа», тиждень тому стала відома поштова адреса колонії в російському Заполяр'ї, в яку було доправлено незаконно засудженого і ув’язненного в Росії українського режисера Олега Сенцова.

«629400 Росія, Ямало-Ненецький автономний округ, м. Лабитнанги, вулиця Північна, 33, ІК-8. Сенцову Олегу Геннадійовичу, 1976 р.н. Поки що не зрозуміло, що там з цензурою і чи будуть доходити листи. Іншої інформації у мене немає. Навіть не питайте», - написала у Facebook сестра Олега Сенцова Наталія Каплан.

Раніше відомий російський адвокат Марк Фейгін заявив, що етапування Олега Сенцова в колонію міста Лабитнанги в Ямало-Ненецькому автономному окрузі може мати на меті ізоляцію українського політв'язня.

Нагадаємо, два роки тому, 25 серпня 2015 року, Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму. Українському активісту Олександру Кольченку суд присудив 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY