detector.media
21.10.2017 18:19
На каналі «Україна» вийде новий суспільний проект з Оленою Кот (ОНОВЛЕНО)
На каналі «Україна» вийде новий суспільний проект з Оленою Кот (ОНОВЛЕНО)
У листопаді на телеканалі «Україна» стартує нова щотижнева програма «Головна тема», автором і ведучою якого стала Олена Кот

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Ми говоритимемо про дійсно масштабні і, водночас, гостро актуальні речі. Для "Головної теми" не буде закритих тем чи проблем: якщо про це говорить країна – це буде в нашому ефірі. Але, за всієї актуальності й укоріненості в сьогоденні наших проблем, "Головна тема" – це насамперед погляд у майбутнє, бо для кожної проблеми ми спробуємо знайти й показати успішний досвід її розв’язання. Ми не будемо давати поради, але наводитимемо позитивні приклади», – розказав про проект головний редактор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» Юрій Сугак.

Автор і ведуча «Головної теми» Олена Кот залучатиме до розмови журналістів, експертів, громадських активістів, блогерів, політиків, економістів, апелює до даних інтернет-опитувань.

«"Головна тема" – це, безумовно, проект для відповідальних і думаючих людей, для тих, хто вміє уважно слухати, ретельно аналізувати та робити власні висновки. Моє завдання – дати їм якомога більше поживи для розуму. Над проектом працює цілий колектив журналістів, які глибоко розбираються в усіх аспектах проблеми: розслідують, вивчають, називають відповідальних, показують варіанти вирішення, – і результати своїх розвідок представляють у сюжетах, що складатимуть до 80% програми. В цих сюжетах також будуть сформульовані ключові питання, які ставлять щодо нашої теми прості люди. А від кожного гостя у студії я вимагатиму точних, конкретних і чесних відповідей не лише про причини та винних, а й  про те, що ми маємо робити, аби  подолати проблему», – прокоментувала пані Кот.

Проект «Головна тема» з Оленою Кот виходитиме в ефірі каналу «Україна» щонеділі о 20:00 відразу після інформаційно-аналітичного тижневика «События недели» з Олегом Панютою.

Нагадаємо, канал повідомляв, що з 22 жовтня інформаційно-аналітична програма «События недели» на телеканалі «Україна» виходитиме в оновленому дизайні та новій графіці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY