detector.media
20.10.2017 18:43
«События недели» на каналі «Україна» змінюють дизайн і графіку
«События недели» на каналі «Україна» змінюють дизайн і графіку
З 22 жовтня інформаційно-аналітична програма «События недели» на телеканалі «Україна» виходитиме в оновленому дизайні та новій графіці.

Про це повідомили «Детектору медіа» в прес-службі каналу.

Окрім цього, в оновлених випусках проекту буде більше авторської аналітики від ведучого Олега Панюти, експертних оцінок та висновків щодо найбільш важливих подій тижня, йдеться у повідомленні.

Нове графічне оформлення проекту – своєрідний електронний календар-планер, що складається, мов із пазлів, із зображень знакових подій та постатей – показує, як з подій і фактів автор і ведучий «Событий недели» Олег Панюта збирає цілісну картину тижня, щоб у неділю ввечері глядачі у стислій формі побачили найголовніше.

«Для мене, як ведучого підсумкових новин, вкрай важливо підготувати повну й актуальну інформацію. Протягом тижня разом з редакторською групою «Событий недели» я аналізую, перевіряю та осмислюю події в Україні і світі, роблю їх експертну оцінку, щоб запропонувати нашим глядачам вичерпну інформаційну картину тижня», - говорить Олег Панюта.

Інформаційно-аналітична програма «События недели» з Олегом Панютою на каналі «Україна» щонеділі о 19:00.

Як повідомляв «Детектор Медіа», телеканал ICTV до 25-річчя мовлення представив новий логотип та графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка та логотип з’явилися в ефірі телеканалу 22 вересня. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY