detector.media
20.10.2017 13:03
Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»
Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»
Міністерство культури України оголосило повторний конкурс на посаду генерального продюсера - директора Державного підприємства «Українська кіностудія анімаційних фільмів».

Про це повідомляється на сайті відомства.

Документи на участь у конкурсі приймаються з 18 жовтня по 16 листопада включно.

На другому засіданні конкурсної комісії претенденти на посаду представлятимуть проекти програм розвитку «Укранімафільму» на один і п’ять років.

Проект програми плану розвитку закладу культури на рік має містити:

- пропозиції щодо виконання кіностудією результативних показників фінансово-господарської діяльності та їх поліпшення у порівнянні з попереднім роком;

- детальний першочерговий план розвитку кіностудії;

- очікуванні результати.

Проект плану розвитку закладу культури на п’ять років має містити:

- аналіз поточного стану діяльності Кіностудії;

- перспективи розвитку Кіностудії, заходи з виконання завдань та фінансових показників закладу культури, підвищення його конкурентоспроможності;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку Кіностудії та щодо очікування динаміки поліпшення результативних показників фінансово-господарської діяльності Кіностудії тощо.

Також план розвитку «Укранімафільму» на п’ять років може містити план реформування студії, шляхи інтеграції Кіностудії в світовий культурний процес тощо.

У повідомленні наголошується на відкритості конкурсу як його обов’язковій умові: представники ЗМІ та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії, де проводитимуться співбесіди з кандидатами, під час яких публічно презентуватимуться запропоновані проекти програм розвитку Кіностудії на один і п’ять років.

Детальніше про умови проведення конкурсу, вимоги до кандидатів для участі у конкурсі, умови праці тощо можна дізнатися на сайті Міністерства культури України.

Фото: 24tv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY