detector.media
19.10.2017 16:51
ABC Film знімає для «України» новий серіал
ABC Film знімає для «України» новий серіал
На замовлення телеканалу «Україна» компанія ABC Film розпочала зйомки 4-серійного фільму «Пташка співоча» режисера Мирослава Малича

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм – про 18-річну Ольгу Соловйову, яка переїжджає до Києва, щоб стати співачкою, але через смерть матері змушена повернутися у рідне місто та розпочати нове життя.

Роль коханого Олі грає актор Влад Нікітюк.

«У нас чудові режисер і оператор, мої колеги артисти, та і в принципі вся група. Мені здалася цікавою історія 2000-х, мода того часу, що, як виявилося, мені дуже пасує. А ще в нас буде кохання без взаємності! Як це може не зацікавити?», – прокоментував актор.

Продюсери серіалу – Наталя Стрибук і Віталій Сіренко.

«Дуже зворушлива історія про кохання і непрості життєві ситуації. Ми впевнені, що глядач буде з хвилюванням стежити за долею героїні, яка не тільки прагне здійснити свою мрію стати співачкою, але й бореться за своє особисте щастя, допомагаючи при цьому іншим людям. Іноді на шкоду собі та ціною неймовірних жертв», – сказала головний продюсер Департаменту кіносеріального виробництва каналу «Україна» пані Скрибук.

У фільмі також знімаються Анна Васильєва, Костянтин Костишин, Алла Юганова, Юлія Мухригіна, Дмитро Богданов, Анастасія Пустовіт, Мирослава Філіпович, Анна Саліванчук, Павло Логвин і багато інших. 

ABC Film зніматиме серіал у Києві та Київській області.

Нагадаємо, 30 жовтня на телеканалі «Україна» стартує прем’єра медичної драми власного виробництва «Лікар Ковальчук» - історії про талановиту та цілеспрямовану лікарку, яка попри перепони та любовні перипетії реформуватиме приймальне відділення міської лікарні.

Фото: канал "Україна"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY