detector.media
19.10.2017 14:27
СБУ затримала одесита за розміщення антиукраїнських матеріалів у соцмережі
СБУ затримала одесита за розміщення антиукраїнських матеріалів у соцмережі
У місті Березівка на Одещині співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали місцевого мешканця, який через російські соціальні мережі розповсюджував антиукраїнські матеріали. Відкрито провадження

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці зафіксували, що чоловік регулярно розміщував на персональних сторінках антиукраїнські матеріали із закликами до зміни державного кордону і конституційного ладу України та популяризував терористичні організації «ДНР/ЛНР», – повідомляє СБУ.

За даними відомства, інформацію чоловік отримував від куратора з тимчасово окупованих бойовиками територій та розповсюджував її за «гонорари».

Під час обшуку за місцем роботи та проживання чоловіка співробітники СБУ вилучили комп’ютерну та мобільну техніку.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення агітатору про підозру в скоєнні злочину. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, у Київській, Львівській, Черкаській, Хмельницькій, Харківській, Чернігівській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Сумській областях співробітники СБУ протягом серпня припинили діяльність декількох адміністраторів, які підтримували антиукраїнські спільноти у соціальних мережах «Вконтакте» та «Одноклассники».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY