detector.media
17.10.2017 16:21
«Сторожова застава» за перший вікенд показу зібрала 8,18 млн грн
«Сторожова застава» за перший вікенд показу зібрала 8,18 млн грн
Українське фентезі «Сторожова застава», яке вийшло у широкий прокат 12 жовтня, зібрало за перший вікенд показу 8,18 млн грн

По це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Олеся Анастасьєва.

«Фентезі "Сторожова застава", над яким працювала й наша команда, вже в кіно! Вітаємо колег з успішним стартом у прокаті», – написала вона.

Зокрема фентезі зібрало за перший вікенд показу 8 184 869 грн.

Нагадаємо,  фільм «Сторожова Застава» за мотивами книги Володимира Рутківського знятий компанією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Співпродюсер фільму — Новий канал. Прокатом в Україні займається компанія Ukrainian Film Distribution. 

Режисер - Юрій Ковальов. Продюсери – Єгор Олесов та Юрій Прилипко, сценаристи – Сашко Дерманський, Ярослав Войцешек і Юрій Ковальов. Оператор картини - Юрій Король. Композитори – Владлен Пупков та Сергій Сідоров

Головні ролі у фільмі виконали: Даниіл Каменський, Єва Кошева, Роман Луцький, Олег Волощенко, Олександр Комаров, Георгій Дерев’янський, Слава Красовська, Наталія Сумська, Єржан Нуримбет, Єрболат Тогузаков, Іван Денисенко.

Нагадаємо, Фільм «DZIDZIO Контрабас», який вийшов у широкий прокат 31 серпня, за перший вікенд показу зібрав 7,7 млн грн.

Раніше бокс-офіс художнього фільму «Червоний» про воїна УПА, який підняв повстання у сталінському концтаборі, що вийшов у прокат 24 серпня, за перший вікенд склав 1 465 075 грн. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY