detector.media
15.10.2017 17:46
Школярів і студентів в окупованому Криму попередили про кримінальну відповідальність «за екстремізм» у соцмережах
Школярів і студентів в окупованому Криму попередили про кримінальну відповідальність «за екстремізм» у соцмережах
Російське управління МВС у Сімферополі в окупованому Криму провело зустріч зі студентами, на якій молодь попередили про так звані «екстремістські матеріали» у соціальних мережах.

Про це повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на прес-службу відомства.

«Особливу увагу приділили екстремістським матеріалам у соціальних мережах, що закликають до агресії. Учнів попередили про кримінальну відповідальність за порушення законодавства Росії», – йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, студентам розповіли про існування так званих «екстремістських організацій», про наслідки терористичних актів, методи «агітації й вербування молоді».

Напередодні співробітники Слідчого комітету Росії також провели в школах Севастополя в окупованому Криму «профілактичні бесіди» про екстремізм.

Нагадаємо, співачка Джамала, яка стала послом доброї волі Міжнародної організації з міграції в ООН, висловила слова співчуття і підтримки засудженим російським судом в Криму лідерам кримськотатарського національного руху Ахтему Чийгозу й Ільмі Умерову, а також кримському журналісту Миколі Семені.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY