detector.media
15.10.2017 15:27
27 жовтня у Івано-Франківську – дискусія з питань безпеки журналістів
Національна спілка журналістів України та Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень) запрошують журналістів міста Івано-Франківськ та області на регіональну дискусію «Безпека журналістів: базовий стандарт вільних медіа.

Ключові теми для обговорення: безпека журналістів, міжнародні зусилля по боротьбі з безкарністю за злочини проти журналістів, свобода слова і плюралізм думок в часи конфліктів, боротьба з пропагандою війни і насильства, саморегулювання ЗМІ, варіанти допомоги українським журналістам (які опинилися в біді) з боку міжнародних журналістських організацій.

У дискусії беруть участь:

- Голова НСЖУ Сергій Томіленко;

- Керівник проектів Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Ніколя Ебнотер (Відень);

-  медіа юрист, виконавчий директор ГО «Платформа прав людини» Олександр Бурмагін (Київ).

В рамках заходу відбудеться презентація проектів Офісу Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень), а також спільних проектів ОБСЄ з Національною спілкою журналістів України.

Організатор регіональної дискусії – Івано-Франківська обласна організація НСЖУ.

Це уже п’ята регіональна дискусія з фізичної безпеки журналістів, яку у 2017-му році проводять спільно НСЖУ та Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи медіа. Раніше заходи відбулися у Запоріжжі, Одесі, Харкові та Миколаєві.

Захід відбудеться 27 жовтня у конференц-залі готелю «Станіславів» за адресою: Івано-Франківськ, вул В'ячеслава Чорновола, 7.

Початок о 10.00 (реєстрація з 9.30).

З питань попередньої реєстрації та за довідковою інформацією прохання звертатися за тел.: 066-6770726, 067-2146011 (Вікторія Плахта) або за адресою media.reforma@gmail.com  та vitaplakhta@ukr.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY