detector.media
15.10.2017 15:07
Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу
Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу
Компанія Viasat World запускає власну OTT-платформу з фільмами. На першому етапі послуга буде в першу чергу орієнтована на російськомовних користувачів, які проживають в таких країнах як США, Німеччина, Великобританія, Франція і Ізраїль.

Про це повідомляє видання Мediasat.info.

Разом з тим новий сервіс буде доступний в таких країнах як Болгарія, Боснія і Герцеговина, Угорщина, Греція, Латвія, Литва, Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Україна, Хорватія, Чорногорія, Чехія і Естонія в регіональному потоці, а з наступного року - і в інших країнах.

У компанії заявили, що рішення про запуск проекту було прийнято після проведення відповідного дослідження, яке виявило дефіцит відповідного контенту на вище зазначених ринках.

Генеральна директорка компанії Viasat World Ірина Гофман в інтерв'ю виданню DTVE заявила, що платформа, яка працює під брендом TV1000 Russian Kino, запропонує глядачеві широкий вибір різноманітних російських фільмів за відносно низьку абонплату.

За її словами, в компанії прийняли рішення про запуск прямої пропозиції для користувачів, керуючись тим, що передбачувана цінова політика проекту видасться привабливою для потенційних користувачів, які проживають в країнах, де такі послуги коштують дуже дорого. Втім, Viasat World також працює з операторами платного телебачення у випадках, коли це є доцільним.

Служба запустилася на платформі Amazon Channels в Великобританії і Німеччині. Також служба TV1000 Russian Kino доступна в рамках пропозиції OnPrime TV від Sky і на платформі Virgin Media в рамках програми Worldbox.

За словами Ірини Гофман, цільовою аудиторією послуги є сотні тисяч користувачів, а потенційна аудиторія налічує мільйони. Вона також зазначила, що служба сподівається успішно конкурувати з піратськими та напівлегальними пропозиціями.

У компанії Viasat World також планують до кінця поточного року запустити новий сервіс з преміальними драматичними серіалами, орієнтований на аудиторію на ключових ринках в Росії і країнах Центральної та Східної Європи. Нова служба буде пропонувати добірку високоякісних драматичних серіалів через партнерські платформи, а крім того запропонує 80% свого контенту в рамках послуги SVOD на тих же партнерських платформах.

Згідно з інформацією від компанії Viasat World, служба Epic Drama запропонує глядачеві найпопулярніші драматичні серіали з усього світу і буде представлена ​​в рамках існуючого портфеля каналів Viasat World.

Понад 70% всього контенту служби буде ексклюзивним, а в цілому там буде доступно більше 600 годин драматичних серіалів.

Нагадаємо, наприкінці травня 2017 року генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко став кінцевим бенефіціарним власником супутникової платформи Viasat, а Ігор Коломойський та Ігор Суркіс вибули зі структури власності компанії. Раніше Viasat не мав кінцевого бенефіціарного власника, оскільки жодна особа не володіла понад 50% компанії (у компанії було шестеро співвласників).

Згідно з оновленою структурою власності супутникового провайдера, станом на 25 травня 2017 року Олександр Ткаченко є кінцевим бенефіціарним власником Viasat: він опосередковано контролює через трастову угоду 51% компанії. Власниками істотної участі компанії є троє осіб: бізнес-партнер Ігор Коломойського Тимур Міндіч (опосередковано контролює через трастову угоду 19% компанії), колишній член наглядової ради телеканалу ТЕТ Віктор Скіба (опосередковано контролює через трастову угоду 19% компанії) та Ярослав Пахольчук (опосередковано контролює через трастову угоду 11% компанії).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY