detector.media
14.10.2017 17:05
Кліп із саундтреку фільму «Сторожова Застава» презентували до Дня захисника України (ВІДЕО)
Кліп із саундтреку фільму «Сторожова Застава» презентували до Дня захисника України (ВІДЕО)
До Дня захисника України творці фентезі-фільму «Сторожова Застава» та українська акапельна формація «Піккардійська Терція» презентували кліп на пісню «Наша Земля» з саундтреку фільму. Прем’єра кліпу відбулася 13 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua.

Автором тексту пісні є один зі сценаристів фільму «Сторожова Застава» Сашко Дерманський. Музику написали Максим Корнелюк і Єгор Олесов.

«Ми надзвичайно вдячні "Піккардійській Терції" за співпрацю у цьому проекті! Нам було цікаво і легко працювати. Вони справжні професіонали, гурт з великим ім’ям і всесвітньою популярністю. Для нас честь створювати спільний кліп для "Сторожової Застави"!», - сказав продюсер фільму «Сторожова Застава» Єгор Олесов.

«Нам було дуже приємно попрацювати над записом  треку до українського фільму "Сторожова Застава". Ми під великим враженням від перегляду фільму на допрем’єрному показі у Львові!  Нас надихнув текст і саундтрек "Сторожової Застави" "Наша Земля". Крім того, це дуже знаково, що реліз кліпу відбувається саме до Дня захисника України», - цитує прес-служба учасників акапельної формації «Піккардійська Терція».

Нагадаємо,  фільм «Сторожова Застава» за мотивами книги Володимира Рутківського знятий компанією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Співпродюсер фільму — Новий канал. Прокатом в Україні займається компанія Ukrainian Film Distribution. 12 жовтня фільм вийшов у широкий кінотеатральний прокат.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY