detector.media
Детектор медіа
13.10.2017 10:26
«Чеше українською, не напружуючись»: Скрипін опублікував відео скандалу на літаку
«Чеше українською, не напружуючись»: Скрипін опублікував відео скандалу на літаку
Телеведучий спростовує версію Wizzair та вимагає службового розслідування від генпрокуратури

Історія із конфліктом на борту літака компанії Wizzair не закінчується. Нагадаємо, що телеведучий Роман Скрипін поскаржився на своїй сторінці в Фейсбуці, що стюардеса відмовилася обслуговувати його українською мовою, а після того, як він на неї вилаявся, викликала поліцію. В свою чергу у Wizzair офіційно заявили, що вищезгадана співробітниця є громадянкою Чехії та не володіє українською мовою.

Тепер Роман Скрипін публікує відео, на якому бортпровідниця спілкується з представниками поліції та Романом українською мовою. Також телеведучий цим відео відповідає усім, хто припустив, що він на борту був в нетверезому стані, влаштував бійку чи дебош:

«А тепер блохбастір «чеська стюардесса». Чеше українською. Не напружуючись. І капітан угорського літака теж. Поліцейський закриває камеру руками. Та, і ви усі «журналісти», гляньте, який я в сраку п'яний. І влаштував п'яний дебош. Проломив голову, відірвав язик й взагалі. Wizzair, де у нас тут чеська провідниця? Допомоіжть ідентифікувати.
А, ну і тут мармиза Сергія Стецюренка присутня наприкінці. Знайомтеся. Бережіться, це чмо пройшло переатестацію, а звернення до Вас, 
Арсен Аваков, стосовно службового розслідування, я вже підписав. І до генпрокурора теж. Дякую що ви є, і, як і цей кадр, утримуєтеся на мої податки. А тепер хотілося б права. І справедливості. Своєї провини я не знімаю. Так, я нецензурною лайкою пояснив стюардесі, хто вона така. Але не більше. Стільці по салону не літали. І де моя хамська поведінка, за яку скрутили руку до другого ступеню тяжкості тілесних ушкоджень?»

В коментарях до відео дописувачі здебільшого підтримують Романа та сподіваються, що видання, які написали про «дебош Скрипіна» на літаку спростують неправдиву інформацію.

Фото: pl.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY