detector.media
12.10.2017 15:43
До Дня захисника канал «Україна» підготував ранковий спецпроект та концерт
До Дня захисника канал «Україна» підготував ранковий спецпроект та концерт
14 жовтня в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний випуск програми «Ранок з Україною», присвячений Дню захисника України, а 15 жовтня –концерт «Музична платформа»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

14 жовтня з 7:15 ведучі святкового марафону «Ранку з Україною» Лілія Ребрик і Сергій Зенін розкажуть про українських військових.

«В ефірі святкового марафону ми покажемо героїв нашого часу, які захищають Україну і нас, українців, на всіх фронтах – військових, прикордонників, рятувальників, волонтерів, медиків. Ці люди щодня піклуються про нашу безпеку, дають нам можливість спати спокійно та вірити у світле майбутнє. Безмежна подяка й шана нашим героям. Знайте: ви – наша гордість, і завжди пам'ятайте, що вдома на вас чекають люблячі сім'ї», – прокоментувала пані Ребрик.

Також повідомляється, що журналісти розкажуть про найпотужніший танк, солдатську кухню і розпитають українських зірок про їхні армійські роки. Крім того, в «Ранку з Україною» покажуть маленьких українців, чиї батьки захищають країну.

Відразу після завершення спецвипуску ранкової програми в ефірі каналу «Україна» розпочнеться пряма трансляція церемонії присяги ліцеїстів і виступ Президента України Петра Порошенка.

Концерт «Музична платформа» за участю українських зірок канал покаже 15 жовтня о 23:00. Ведучі концерту – Олександр Скічко, Світлана Катренко, Геннадій Вітер і Марія Орлова.

Нагадаємо, 16 жовтня, до Дня захисника України, телеканал «1+1» покаже документальний фільм «Невидимий батальйон» про участь українських жінок у збройному конфлікті на Донбасі. Стрічка створена за підтримки ГО «Інститут гендерних програм».

Фото: канал "Україна"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY