detector.media
11.10.2017 19:46
Трамп пропонує забирати ліцензії у телеканалів, новини яких він спростовує
Трамп пропонує забирати ліцензії у телеканалів, новини яких він спростовує
Президент США Дональд Трамп виступив зі спростуванням інформації, поширеної телеканалом NBC News про те, що він хотів удесятеро збільшити ядерний арсенал США, та поставив питання про оскарження ліцензій для ЗМІ через «фейкові» новини.

Про це він написав у серії твітів у середу, 11 жовтня, повідомляє «Укрінформ».

«Фейковий NBC News вигадав історію, що я хотів "десятикратно" збільшити наш ядерний арсенал у США. Чистої води фікція, вигадана до принизливості. NBC дорівнює CNN!», - написав Дональд Трамп.

Водночас, він порушив питання про необхідність оскарження прав на трансляцію для таких телеканалів.

«З усіма фейковими новинами, що випускаються NBC та іншими мережами, в який момент буде доцільним оскаржити їхню ліцензію? Погано для країни!», - підкреслив він.

Раныше американські ЗМІ поширили повідомлення, що під час зустрічі в Пентагоні в липні президент Трамп зазначив про необхідність збільшити ядерні можливості країни після того, як побачив дані про скорочення запасів ядерної зброї протягом останніх 50 років. За повідомленнями медіа, це викликало шок у вищого військового керівництва США.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив, що вважає заяву Facebook про ймовірне втручання Росії в вибори президента США через рекламу в соцмережі містифікацією. Про це він написав у своєму Twitter.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY