detector.media
10.10.2017 18:20
Держкіно надає кошти для зйомок копродукційного фільму «Жінка на війні»
Держкіно надає кошти для зйомок копродукційного фільму «Жінка на війні»
9 жовтня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Солар Медіа Інтертейнмент» контракт про надання проекту «Жінка на війні» державної фінансової підтримки розміром 10 млн 846 тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 76 млн 478,7 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Проект українсько- французько-ісландського екшн-трилера «Жінка на війні» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Автором сценарію та режисером фільму є ісландець Бенедикт Ерлінґссон. Виробництво фільму здійснюють французькі компанії Slot Machine (продюсери Маріанн Слот і Карін Лебланк) та Gulldrengurrin; кінокомпанії Vintage Pictures і Kogull (Ісландія) та українська кінокомпанія «Солар Медіа Інтертейнмент» (продюсер Сергій Лавренюк).

«Щойно уклали договір на створення фільму спільного європейського виробницва «Жінка на війні» ісландського режисера Бенедікта Ерлінґссона. Від продюсерів «Дзідзьо Контрабас», «Догвіля» та «Німфоманки»!», - написав глава Держкіно Пилип Іллєнко у своєму Facebook.

За сюжетом самотня жінка п’ятдесяти років на ім’я Халла самостійно оголошує війну важкій промисловості у своїй країні. Вона починає саботаж та готова ризикувати всім заради природи і незайманих гірських височин. Поки в її житті не з’являється маленька дівчинка з України.

Реліз фільму запланований на літо 2018-го.

Нагадаємо, 6 жовтня Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) уклало з «Кінокомпанією Гагарін Медіа» контракт про надання повнометражного художнього фільму «Сторонній» державної фінансової підтримки розміром 10 млн грн. з необхідних 20 млн грн.

На фото – Пилип Іллєнко, Маріанна Новикова, Людмила Бобруйко, Тетяна Ліфер та Сергій Лавренюк

Фото: Facebook Пилипа Іллєнка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY