detector.media
10.10.2017 17:08
У Росії поліція почала розслідувати підпал автомобіля Латиніної через місяць після інциденту
У Росії поліція почала розслідувати підпал автомобіля Латиніної через місяць після інциденту
Поліція Росії через місяць після підпалу автомобіля журналістки «Новой газеты» і радіостанції «Эхо Москвы» Юлії Латиніної порушила кримінальну справу за статтею про «навмисне знищення або пошкодження майна».

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ Росії, поліцейські зараз ведуть оперативно-розшукові дії і намагаються встановити причетних до підпалу.

Нагадаємо, 3 вересня російська журналістка Юлія Латиніна повідомила, що вранці згоріла її машина. Вона упевнена, що причиною загоряння став підпал. Перед цим її помешкання, де вона жила з батьками, намагалися залити отруйним газом.

9 вересня російська журналістка Юлія Латиніна заявила в ефірі своєї програми на радіостанції «Эхо Москвы», що разом із батьками виїхала з Росії після підпалу невідомими її автомобіля та інших нападів.

Підпал автомобіля – це вже третій напад на Юлію Латиніну у Росії. Невідомі напали на журналістку та облили її фекаліями 20 серпня 2016 року недалеко від будівлі редакції «Эхо Москвы», куди журналістка йшла на ефір.

Пізніше в ефірі своєї щотижневої програми «Код доступу» вона розказала подробиці нападу. Інцидент журналістка пов'язала з матеріалами в «Новой газете» про мільярдера Євгенa Пригожина з оточення президента Росії. Зокрема, в цих статтях стверджувалось, що Пригожин фінансує «прокремлівських тролів» - співробітників організацій, які неофіційно просувають державну точку зору в соціальних мережах і блогах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY