detector.media
10.10.2017 13:27
Одеська поліція спростувала повідомлення ЗМІ про затримання російського блогера Варламова
Одеська поліція спростувала повідомлення ЗМІ про затримання російського блогера Варламова
Радник голови Національної поліції Одеської області Руслан Форостяк спростував інформацію деяких українських ЗМІ про те, що російський блогер Ілля Варламов був затриманий Службою безпеки України в Одесі

Про це пан Форостяк написав на своїй сторінці у Facebook.

«Новини, розповсюджені мережами, ніби блогер з РФ Варламов сьогодні відвідав Одесу, де його затримала СБУ – фейк», – повідомив він.

Зазначимо, українські ЗМІ, в тому числі і «Детектор медіа», писали про те, що пан Варламов відвідав Одесу, не зважаючи на заборону СБУ.

Нагадаємо, у червні Служба безпеки України повідомила, що Іллі Вардамову заборонений в’їзд в Україну: відповідно до ч.3 ст.13 Закону України «Про правовий статус іноземців і осіб без громадянства». Згодом СБУ  підтвердила, що на п’ять років заборонила в’їзд пану Варламову на територію України.

Водночас на сайті блогера Варламова стверджується, що він «ніколи не відвідував території самопроголошених "ДНР" і "ЛНР", репортажі звідти (чотирі) робилися не ним». Натомість підтверджується,що у Криму «після відомих подій» він дійсно був. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY