detector.media
07.10.2017 13:03
Сполучені Штати закликають Росію знайти замовників вбивства Політковської
Сполучені Штати закликають Росію знайти замовників вбивства Політковської
США закликають російську владу знайти замовників вбивства російської журналістки і правозахисниці Анни Політковської, яка була вбита 7 жовтня 2006 року в Москві.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Ми продовжуємо закликати Росію знайти і притягти до відповідальності особу чи осіб, хто давав наказ, планував і фінансував цей жахливий злочин», – заявила речниця Державного департаменту США Гізер Науерт напередодні чергової річниці вбивства Анни Політковської.

7 жовтня минає 11 років відколи в Москві в під’їзді свого будинку була вбита оглядачка російської «Новой газеты» Анна Політковська. Замовника вбивства досі не названо. Анна Політковська була відома критичними матеріалами про російську владу, ситуацію в Чечні і на Північному Кавказі. За звинуваченням у вбивстві засуджені п’ять осіб. 5 жовтня 2006 року Анна Політковська востаннє брала участь в ефірі «Радіо Свобода».

Нагадаємо, російську журналістську премію ім. Анни Політковської цього року вручили оглядачці видань «Эхо Москвы» та «Новая газета» Юлії Латиніній та військкору «Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії» Євгену Поддубному, який, зокрема, веде програму «Війна» на телеканалі «Россия-24» і зняв фільм про ватажка «ДНР».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY