detector.media
07.10.2017 10:14
ICTV став фіналістом в 4 номінаціях престижної премії Eyes & Ears Awards
ICTV став фіналістом в 4 номінаціях престижної премії Eyes & Ears Awards
Телеканал ICTV став фіналістом престижної європейської премії Eyes & Ears Awards. Роботи департаменту промо та дизайну ICTV вийшли в фінал премії відразу в 4 номінаціях.

Так, проморолик «Дизель Боги» став фіналістом в категорії «Best on air programme spot: Comedy». Раніше ця робота стала призером найпрестижнішої світової премії в області дизайну PROMAXBDA GLOBAL EXCELLENCE AWARDS, а також була фіналістом європейського конкурсу PROMAXBDA EUROPE AWARDS. У номінації «Best on air programme campaign: Acquired fictional productions» у фінал премії Eyes & Ears Awards вийшла робота Triple movie. У категорії «Best promotion-related musical composition» – «Трансформери». Робота «Oscars 18+» стала фіналістом у номінації «Best promotion campaign for special programming».

Переможців премії Eyes & Ears Awards 2017 назвуть 24 жовтня.

Eyes & Ears Awards – престижна європейська премія у сфері дизайну, просування і цифрових досягнень. Щорічно нагороди присуджуються найкращим роботам у сферах промо, інтерактиву, проектних, цифрових, рекламних і крос-медійних кампаній.

Протягом уже кількох років ICTV стабільно завойовує престижні європейські та світові нагороди в галузі дизайну. Зокрема, роботи департаменту промо та дизайну телеканалу регулярно стають фіналістами як європейської, так і світової премії PROMAX.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY