detector.media
07.10.2017 10:08
Новий канал запускає другий сезон романтично-екстремального реаліті «Кохання на виживання»
Новий канал запускає другий сезон романтично-екстремального реаліті «Кохання на виживання»
Прем’єра реаліті-шоу «Кохання на виживання-2» відбудеться на Новому каналі 31 жовтня. Другий сезон проекту, де закохані перевіряють свої почуття, знімали в Індії, з новим ведучим Єфимом Константиновським.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Перший епізод нового сезону реаліті вийде в ефірі о 19:00.

У другому сезоні шоу взяли участь дев'ять українських пар. Щоб відібрати героїв, кастинг-група «Кохання на виживання–2» провела інтерв'ю з тисячами охочих. Як стверджує канал, у проект потрапили лише ті закохані, які «заплуталися у своїх почуттях, чиїм стосункам давно не вистачає відвертості, хто стоїть на межі між рішеннями: прожити зі своєю половинкою все життя чи терміново розірвати усі зв'язки і почати жити з чистого аркуша».

Зйомки реаліті тривали в Індії більше двох місяців й проходили у місцях, розкиданих по всій країні – штатах Керала, Раджастан та у столиці країни – Делі. Учасники надихалися прекрасними видами природи і жахалися від бруду та антисанітарії, яка панує у трущобах, де живуть місцеві бідняки.

«Ми покажемо Індію в усьому її блиску й убогості. Знімальна група побувала в культових, відомих місцях і там, де не ступала нога українського туриста. Наші герої пройшли суворі, екстремальні та небезпечні випробування, від яких просто моторошно! Вони спробували вижити в іншій країні серед волоцюг, дізналися, як дихати під метровим шаром сміття, як мовчати, коли тебе б'ють, як дивитися в очі коханої, коли вона дізналася про зраду, та багато іншого», - сказала Лора Мальцева, керівниця творчого об'єднання, що створює проект.

Правила проекту залишилися незмінними, а випробування пар стали більш складними. Щоб отримати грошовий приз – 100 тис. гривень – герої мають виконати п'ять завдань. Після кожного з них вони отримують (або не отримують) трофей – ключ від шкатулки, яку зможуть відкрити у фіналі.

Нагадаємо, 25 серпня 2016 року на Новому каналі вийшов перший епізод реаліті «Кохання на виживання», зйомки якого проходили в Таїланді. Ведучий - одесит із ліванськими коренями, ресторатор Даніель Салем. В кожному епізоді реаліті закохані пари боротимуться за головний приз – 100 тис грн на весілля. Для цього вони будуть проходити конкурси-випробування. Формат - власна розробка телеканалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY