detector.media
06.10.2017 14:16
Знімальна група телеканалу СТБ потрапила під обстріл бойовиків, коли знімала сюжет у зоні АТО
Знімальна група телеканалу СТБ потрапила під обстріл бойовиків, коли знімала сюжет у зоні АТО
Знімальна група програми «Вікна-новини» телеканалу СТБ - журналіст Андрій Почтев та оператор Артем Деженков - потрапила під обстріл бойовиків, коли знімала сюжет про військові будні на позиціях українських військових у Красногорівці на Донеччині.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на сюжет каналу СТБ.

Журналіст Андрій Почтев написав на своїй сторінці в Facebook, що телевізійники дивом не опинилися в зоні ураження гранати ВОГ, яка раптово прилетіла на позиції українських бійців.

«Спасибі нашим суворим і міцним хлопцям за те, що вкрили, а після бою прикривали наш тактичний відступ)). На прощання пацани сказали, що сьогодні у нас другий день народження… На фото – вираз облич людей, які здали норматив по стометрівці в броніку через очерет)”, – написав пан Почтев.

Як повідомляв «Детектор Медіа», координатор проектів ОБСЄ намагається налагодити систему надання психологічної допомоги медійникам, які висвітлюють конфлікт. Першим етапом було проведення опитування з метою оцінити наявні труднощі. Наступний крок - відкриті семінари з психоедукаціі, мета яких - пояснити журналістам анатомію психіки, які причини та базові психологічні процеси викликають стресові реакції, а також зняти стигматизацію з теми травми серед медійників.

Проведення семінарів заплановано на 9 жовтня, 11 жовтня і 27 жовтня 2017 року. Надіслати заявку на участь можна через форму https://goo.gl/forms/HxdBQnCJLdgDJFS53 Завершальним етапом стане робота в групах та індивідуальні консультації, а також побудова мережі взаємодопомоги серед журналістів.

Фото: скрін відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY