detector.media
05.10.2017 15:34
Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим
Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим
Позаштатному кореспонденту газети «Сумщина» Сергію Супруну було відмовлено у акредитації на заходи за участі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на головного редактора газети Сергія Моша.

За словами головреда, заявку на акредитацію було відправлено завчасно, і жодних запитань щодо представника газети у прес-служби не виникло.

Як пише ІМІ, увечері напередодні візиту (відбувся 3 жовтня – ред.) журналісту почали дзвонити з Головного управління Національної поліції і рекомендували не відвідувати заходи за участі міністра. А в день візиту виявилося, що пан Супрун відсутній у списках акредитації на відкриття сервісного центру МВС, яке відвідав міністр.

ІМІ також повідомляє, що журналіст Супрун, окрім того, що входить до редакційної колегії газети «Сумщина», є керівником сумського осередку «Правого сектора». Саме з цим фактом він пов’язує свій недопуск до зустрічі з міністром, повідомив ІМІ пан Супрун.

Зазначимо, 16 травня під час пленарного засідання Конотопської міської ради (Сумська область) позаштатній кореспондентці газети «Сумщина» Інні Панченко облили фарбою обличчя.

Нагададаємо, з початку року ІМІ зафіксував 206 порушень свободи слова.

На фото - Арсен Аваков

Фото: УНІАН

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY