detector.media
04.10.2017 17:02
Канал «Україна» покаже восьмисерійну мелодраму «Балерина»
Канал «Україна» покаже восьмисерійну мелодраму «Балерина»
У вівторок, 10 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна» - прем’єра восьмисерійної мелодрами «Балерина». Виробництвом фільму займалась «Українська продакшн студія».

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі телеканалу.

За сюжетом дівчина Міра, дочка балерини, кар’єра якої не склалась, на вимогу мами пішла в хореографічне училище. Сподіваючись заслужити любов владної і холодної матері, дівчинка доклала всіх зусиль, аби стати кращою. Однак матір все одно більше хвилює розрив стосунків із чоловіком і його переїзд до нової дружини в столицю. Мати змушує Міру вступити до столичної академії хореографії, щоб стати ближче до нової сім'ї батька і шпигувати за ним. Сподіваючись повернути чоловіка, вона штовхає Міру на злочин...

Виконавець ролі батька Міри, актор Андрій Самінін, розповів, що у стрічці йому довелось зіграти щирого персонажа, хоч зовні він здавався хитруном.

«Мій персонаж Олег – не ділок, не Казанова, не гравець, а просто людина, яка спробувала знайти для себе вихід із ситуації, що склалась в сім’ї. Він бореться, щоб все було правильно, чесно, щоб легко дихалося. Саме своєю щирістю і ставленням до рідної дочки він мене і підкупив. Зовні Олег здається хитруном, але всередині – абсолютно простодушна людина», - каже актор. 

Режисер картини: Роман Барабаш

Автор сценарію: Валерія Подорожнова

Актори: Ангеліна Стречина, Андрій Самінін, Єгор Кутєнков, Марк Дробот, Марія Аніканова, Олеся Гайова, Ольга Тумайкіна, Анна Кошмал, Валерія Гуляєва, Ігор Рубашкін, Яків Кучеревський, Наталія Васько, Костянтин Октябрський.

Зйомки фільму проходили у Києві та Київській області цього року.

Серіал «Балерина» - на каналі «Україна» з вівторка по п’ятницю о 21:00.

Як повідомляв «Детектор Медіа», у новорічну ніч телеканал «Україна» покаже мюзікл за участю відомих українських поп-зірок, ведучих каналу й акторів улюблених серіалів. На разі закінчуються прослуховування учасників святкового концерту та затверджується репертуар. Зйомки новорічного шоу стартують у жовтні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY