detector.media
03.10.2017 15:07
«Тиорія житя»: у Львові пройде 10-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art
«Тиорія житя»: у Львові пройде 10-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art
З 11 по 15 жовтня за підтримки Держкіно пройде 10-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art, слоганом якого є фраза – ТИОРІЯ ЖИТЯ.

Про це повідомляється на сторінці Держкіно в Facebook.

«Так, вона неправильно написана. За словами організаторів, теорія життя – це наче чітка інструкція, якої ми чекаємо, аби безумовно досягнути успіху, стати щасливими і крутими, як в рекламному ролику. Тому абсурдизована побутовою помилкою «тиорія житя» має для нас таку гостроту і суперечливість», - йдеться в повідомленні.

Відкриють фестиваль відома львівська виконавиця Мар’яна Клочко у візуальному супроводі митця Володимира Стецьковича 11 жовтня о 19:00 в Львівському кіноцентрі (Володимира Великого, 14 а).

Закриття фестивалю, нагородження переможців і перегляд найкращих фільмів відбудеться 15 жовтня о 20:00 в Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).

Деталі та програма фестивалю: на wiz-art.ua/festival

Акредитація преси та кінопрофесіоналів http://wiz-art.ua/festival/press/

Як повідомляв «Детектор Медіа», Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» оголосив Другий конкурс короткометражних фільмів. До участі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років.

Десять фільмів-фіналістів будуть показані на великому екрані у рамках V «Чілдрен Кінофесту» 2 червня 2018 року, а переможець отримає нагороду, йдеться в повідомленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY