detector.media
03.10.2017 12:00
Dentsu Aegis Network Ukraine запустила агентство performance-маркетингу iProspect Ukraine
Dentsu Aegis Network Ukraine запустила агентство performance-маркетингу iProspect Ukraine
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine запустила агентство performance-маркетингу iProspect Ukraine. Директором став Олександр Тисменецький. Про це повідомила прес-служба компанії.

iProspect – глобальний лідер у сфері performance-маркетингу. Компанія спеціалізується на результативному маркетингу, головна особливість якого – максимальне повернення коштів, інвестованих у digital-рекламу.

У результаті лончу клієнти групи Dentsu Aegis Network Ukraine отримають розширений спектр digital послуг, а агентство – доступ до міжнародного досвіду та роботи з найбільшими рекламодавцями країни.

Олександр Тисменецький, який очолив агентство, раніше керував інтернет-сейлз-хаусом T-Sell. Олександр працює в інтернет-рекламі з 2006 року і має великий досвід побудови сервісних команд для вирішення клієнтських маркетингових завдань в інтернеті. З 2006 по 2010 роки очолював інтернет-продажі холдингу KP Media (bigmir.net, korrespondent.net та інші сайти), після чого був призначений директором з продажів «Яндекс. Україна», де відповідав за побудову системи активних продажів контекстної реклами на «Яндексі».

«Ми зібрали сильну команду і клієнти встигли оцінити якість наших послуг. iProspect Ukraine відкритий до діалогу з бізнесами, яким цікава наша експертиза в сфері SEO, Paid Search, Data & Insights, Performance Media, Mobile User Acquisition», - прокоментував лонч агентства Олександр Тисменецький.

Нагадаємо, на початку червня Dentsu Aegis Network Ukraine оголосила про запуск програматик-підрозділу Amnet Ukraine. Його очолила Олександра Булигіна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY