detector.media
02.10.2017 17:27
Журналістка «Громадського ТБ.Запоріжжя» заявляє, що їй погрожували під час Фестивалю рівності
Журналістка «Громадського ТБ.Запоріжжя» заявляє, що їй погрожували під час Фестивалю рівності
30 вересня в Запоріжжі під час Фестивалю рівності журналістці «Громадського ТБ. Запоріжжя» Катерині Марковій погрожували розбити камеру молодики в масках, які виступали проти фестивалю.

Про це журналістка повідомила Інституту масової інформації (ІМІ).

За словами Катерини Маркової, молодики зібралися біля місця, де мала відбутися виставка в рамках Фестивалю рівності, що другий раз проходить в обласному центрі.

«Хтось з цих малолітніх кричав, що “ти зараз без камери залишишся!”. Крім того разів десять мені кричали: “Не знімай!”. Але хто саме кричав, невідомо, бо всі вони були в масках», – розповіла журналістка.

Як повідомляє «Громадське ТБ. Запоріжжя”, під час Фестивалю рівності у Запоріжжі молодики у масках напали на учасників фестивалю. Вони вигукували: «Не пропустимо геїв та лесбійок!». На запитання журналістки «Громадського ТБ. Запоріжжя» про їх наміри, лунали фрази на кшталт «Будемо бити п*дарасів».

Коли молодики застосували газ, поліція відтіснила їх з місця події. Всього, за різними даними, було затримано від 7 до 17 осіб. Було відкрите кримінальне впровадження за статтею «Хуліганство».

Нагадаємо, Запорізька прокуратура повідомила про підозру зловмисниці, яка напала 1 серпня на журналістку комунального підприємства «Редакція газети “Запорозька Січ”» Тетяну Кучеренко.

Фото: Forpost

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY