detector.media
02.10.2017 16:07
«Українська правда» продала Champion.com.ua
«Українська правда» продала Champion.com.ua
Новий власник обіцяє зробити класну нову версію сайту і просить допомоги друзів і уболівальників.

«Українська правда» уклала угоду про продаж сайту Champion.com.ua з відомим спортивним журналістом Дмитром Копієм.

Про це повідомляється на сторінці УП у Facebook.

«Один із найстаріших спортивних сайтів України Champion.com.ua отримає друге дихання з новим власником», - йдеться у повідомленні.

«Я не можу допустити, щоб перший та єдиний україномовний спортивний проект Чемпіон закрився, - цитує УП слова Дмитра Копія. - Ми - українці - повинні його врятувати. Я зробив для цього перший крок. Але без вашої підтримки я не впораюсь, бо краще це робити разом. Приєднуйтесь

«Команда Української правди дуже щаслива, що сайт Чемпіон отримає друге життя із новим лідером. Ми впевнені, що Дмитро зробить проект успішнішим та цікавішим для читачів», - вважає головний редактор УП Севгіль Мусаєва.

«Українська правда» побажала новій команді «тримати марку якості та втілити всі задумки щодо оновлення й розвитку сайту, який 17 років поспіль інформував наших читачів про найцікавіші події українського й міжнародного спорту».

«І хороші новини на сьогодні - ми продали Чемпіон хорошій людині, тож у проекту тепер почнеться нове життя», - написала Севгіль Мусаєва на своїй сторінці у Facebook.

Новий власник сайту прагне заручитися підтримкою і допомогою всіх, кому небайдужа доля Чемпіону.

«Я можу зробити нову версію сайту дуже класною, бо маю великий та успішний досвід в цьому питанні, - заявив Дмитро Копій. - Але сайт справді стане успішним, лише якщо ви кожного дня будете заходити на Champion.com.ua, брати участь у обговореннях під новинами, ділитися нашими новинами в соціальних мережах та пересилати посилання на новини сайту своїм друзям

Пан Копій також повідомив, що «з технічної точки зору сайт занадто застарів і потребує повного оновлення програмного забезпечення. Команда сайту розбіглася майже повністю – залишився лише один редактор…»

«Але вже незабаром Champion.com.ua отримає нову команду, нову редакційну політику, новий сучасний вигляд та обов’язково сторінки в соціальних мережах!» - оптимістично резюмує він.

Як повідомляв «Детектор медіа», на початку серпня колишній керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому спортивний сайт Champion.com.ua припинив своє існування.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації…» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY