detector.media
02.10.2017 13:30
Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України
Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України
Новинний сайт «Факти ICTV» запустив проект «Топ-100 блогерів України 2017», у якому українці голосуватимуть за найкращих інтернет-авторів. У рейтингу обиратимуть двох переможців – найкращого автора у категорії «Топ-100 блогерів» і найкращого у «Народному виборі»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначено, що цього року для формування списку авторів-претендентів були залучені минулорічні переможці. «Факти ICTV» опитали 100 осіб та отримали понад 600 імен, з яких і сформували «Топ-100 блогерів 2017».

За повідомленням ICTV, до рейтингу увійшли блогери, яких згадували два і більше разів. Інші автори автоматично увійшли до «Народного вибору», також у цій категорії користувачі можуть самі запропонувати блогера – зробити це можна за посиланням на сайті.

«Ми уже склали рейтинг зі 100 найпопулярніших блогерів України. Перед вами – не вибір редакції «Факти ICTV». Топ-100 2017 року сформовано виключно на основі опитування блогерів, що потрапили до минулорічного рейтингу, – прокоментував головний редактор сайту «Факти ICTV» Ростислав Буняк. – Рейтинг-2017 динамічніший за попередній. Українці мають обрати найкращого блогера країни за 2 місяці, тоді як у 2016-му голосування тривало з квітня по грудень. Впевнений, фінальний результат рейтингу «Фактів», в купі з голосуванням у категорії «Народний вибір», дасть змогу українцям зрозуміти хто є хто в українській блогосфері. Слоган проекту цього року – «Битва за трон». Ми обираємо кращого з кращих, тож боротьба буде запеклою.

Голосування триватиме протягом двох місяців – з 1 жовтня по 30 листопада 2017 року. Із правилами голосування можна ознайомитись на сайті проекту.

Нагадаємо, 2016 року проект «ТОП-100 блогерів» стартував 4 квітня, в Міжнародний день інтернету.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY