detector.media
02.10.2017 11:44
Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді
Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді
Тема цьогорічного засідання – «Роль засобів масової інформації у часи кризи у протидії тероризму». Планується обговорити нові виклики і загрози в глобальній інформаційній сфері та напрацювати основні підходи, які згодом імплементуватимуться в регуляторну політику країн-учасниць.

Підготовчу зустріч до наступного засідання BRAF представники регуляторів медіа країн Причорноморського регіону провели в рамках Міжнародного Стамбульського форуму-ярмарку кіно і телебачення IFTV 2017, який пройшов в Туреччині 28-30  вересня.

Про це повідомляється на сайті Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення. 

У зустрічі взяла участь перший заступник голови Національної ради Ольга Герасим’юк.

Нагадаємо, BRAF – Форум, що об’єднує національні регуляторні органи з питань телерадіомовлення країн Причорноморського регіону. Країнами-засновницями BRAF є Албанія, Вірменія, Азербайджан, Болгарія, Грузія, Греція, Молдова, Румунія, Росія, Сербія, Туреччина і Україна.

До засідання у Белграді національні регулятори готують аналітичні матеріали, що будуть об’єднані в книгу – «Регіональне співробітництво у сфері медіа». Зокрема, у збірці передбачено такі розділи: медіаландшафт у країнах-членах BRAF; перехід від аналогу до цифри; захист дітей (неповнолітніх); нові медіа, їх вплив на сферу і на діяльність національних регуляторних органів; медіаграмотність; мовлення під час виборів; комерційна реклама.

Фото: nrada.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY