detector.media
01.10.2017 11:42
Стів Возняк розказав у Києві про втручання Росії у державні процеси країн у всьому світі та майбутню кібервійну
Стів Возняк розказав у Києві про втручання Росії у державні процеси країн у всьому світі та майбутню кібервійну
Найкращі «білі хакери» кіберфоруму HackIT-2017: Cyber Guard, нагороди яким вручив співзасновник Apple Computer Стів Возняк, візьмуть участь у створенні в Україні кібербезпекового центру за стандартами НАТО та в інших проектах.

Про це повідомила прес-служба «Укроборонпрому».

Кіберфорум HackIT-2017: Cyber Guard, метою якого стало кардинальне підвищення рівня кібербезпеки України, завершився брифінгом за участі Стіва Возняка.

«Росіяни втручаються у суверенні державні процеси інших країн по всьому світу, ці данні були доведені багатьма розвідками світу. Наступна війна буде кібервійною, для цього вже розроблено досить багато кіберзброї», - цитує прес-служба Стіва Возняка.

«Україна зараз знаходиться на передовій гібридної війни, один з фронтів якої проходить у цифровому інформаційному просторі. І питання кіберзахисту нашої країни, є не менш важливими за питання забезпечення української армії сучасною зброєю», - заявив Єгор Аушев, керівник проекту Cyber Guard.

У рамках HackIT-2017 пройшли змагання «білих хакерів», найкращі з яких будуть залучені у проекті Cyber Guard щодо створення в Україні кібербезпекового центру за стандартами НАТО, а також в інших проектах, в тому числі - розробці новітньої кіберзброї, методів кібершпигунства та запобігання кіберзагрозам.

Переможцям вручав призові премії співзасновник компанії Apple Computer Стів Возняк і автор пакету програмного забезпечення для шифрування електронної пошти PGP Філіпп Циммерман.

Нагадаємо, Посол США в Україні Марі Йованович заявила, що Сполучені Штати нададуть Україні понад п'ять мільйонів доларів США в рамках нової допомоги в сфері кібербезпеки.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY