detector.media
30.09.2017 13:28
Шрайк, Казанський і Яковина відновлюють програму «Блогери»
Шрайк, Казанський і Яковина відновлюють програму «Блогери»
Відомий український блогер Роман Шрайк повідомив, що планує відновити в YouTube і Facebook програму «Блогери», яка виходила на каналі Савіка Шустера 3s.tv.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Як ви знаєте (чи ні), в минулому році на 3s.tv виходила програма "Блогери". Як не дивно, вона була досить популярною, мені досі іноді пишуть: "А чому ви її не відновите?". Так ось - відновлюємо. Але, звичайно, трохи в іншому вигляді. Транслювати будемо в фейсбуці і ютубі, і брати участь поки будуть троє - я, Денис Казанський і Yakovina Ivan», - повідомив Роман Шрайк.

За його словами, програма виходитиме раз на тиждень, імовірно, в четвер увечері.

Роман Шрайк також звернувся із пропозицією до рестораторів проводити зйомки програми із їхнього закладу.

«Ми подумали, що було б розумно знімати програму в пивному ресторанчику, де ми б за келихами пива розповідали/показували, що відбувається в Україні і світі. Нам потрібно, щоб це був нормального середнього рівня київський заклад з хорошим інетом (плануємо виходити наживо). Або окремий зал, або виділена для нас частина великого залу», - написав блогер.

Судячи з коментарів під цим постом Романа Шрайка, йому вже надходять пропозиції від рестораторів Києва й Харкова, а про ідею програми схвально відгукнулися народний депутат, колишній журналіст Мустафа Найєм і письменник Андрій Любка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY