detector.media
29.09.2017 11:31
Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»
Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»
Телеведуча Ірина Волкова прощається з командою програми «Ранок з Україною», вирішивши зосередитися на роботі в інформаційному мовленні.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі телеканалу «Україна».

За час роботи в «Ранку з Україною» завжди життєрадісна та елегантна Ірина Волкова провела близько 60 прямих ефірів.

«Дуже рада, що в мене була можливість працювати із дружнім та професійним колективом «Ранку з Україною». Я вдячна команді за такий класний досвід, – говорить Ірина Волкова. – Останні роки я працювала в більш розважальних жанрах, але мені таки ближче новини, тому я маю намір повернутись в інформаційне мовлення».

У рамках «Ранку з Україною» Ірина Волкова провела святковий ефір до Дня Конституції України, записала ексклюзивне інтерв’ю з улюбленцем українських жінок Олегом Винником, закохала всю команду проекту у свою кішку Мішаню і як справжня дівчина зробила сотні селфі під час рекламних пауз.

«Зізнаюсь, найбільш екстремальний ефір у мене був зі Світланою Катренко, бо ми як справжні дівчатка у перерві на рекламу фотографувалися. І поки я перекидала їй фотки, не помітила, як розпочався прямий ефір. Свєті пощастило більше, бо вона вже була на точці, я ж хутко прибігла, утім, як виявилось – без тексту. У додаток до всього, саме на моїх репліках з ладу вийшов суфлер. Забрала у Свєти текст і викрутилась, але попереджаю – двом дівчатам працювати в кадрі небезпечно», – застерігає ведуча.

«Ми щасливі, що Іра була з нами. Вона неймовірна ведуча: справжній професіонал, щира та чуйна людина – ці якості просто на вагу золота. Ми віримо, що ще буде нагода попрацювати разом, бо вона стала частиною нашої ранкової родини, а це дуже багато для нас значить. Бажаємо їй натхнення у всіх починаннях», – каже керівник проекту Тетяна Алтухова.

З понеділка, 9 жовтня, компанію Сергію Зеніну в ранковому ефірі каналу «Україна» складе Лілія Ребрик. Окрім того, з 2 жовтня ефір «Ранку з Україною» триватиме довше. З понеділка по п’ятницю ведучі Микола Матросов, Світлана Катренко, Сергій Зенін і Лілія Ребрик розповідатимуть глядачам про найактуальніші події та ділитимуться корисними порадами з 6:30 до 9:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY