detector.media
28.09.2017 17:43
На каналі «112 Україна» призначено нового головного режисера
На каналі «112 Україна» призначено нового головного режисера
До команди інформаційного телеканалу «112 Україна» на посаді головного режисера приєднався Володимир Половко, який має 19-річний телевізійний досвід.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Володимир Половко заявив, що йому імпонують принципи, які сповідує телеканал, підхід до подачі інформації,  ритм, в якому живе канал.

«Та головний козир каналу - його колектив. Я бачу, що ці люди натхненні своєю роботою, в них горять очі. Я радий приєднатися до команди однодумців і певен, що мій досвід та свіжий погляд дозволять нам разом рухатись вперед», - сказав головний режисер телеканалу.  

Володимир Половко працював на багатьох українських каналах на різних позиціях і знає телевізійну кухню зсередини. У переліку його проектів інформаційні програми, документальні фільми, тревел-шоу, рекламні ролики. 11 років з його 19-ти років роботи у сфері ТБ  він працював на посаді головного режисера телеканалу НТН.

Вищу освіту здобув у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенко-Карого, спеціальність «режисура телебачення».

Нагадаємо, 26 вересня на каналі «112 Україна» відбулася прем’єра програми «Бацман». Олеся Бацман – головний редактор суспільно-політичного інтернет-видання «Гордон».

Донедавна схожа за форматом програма «Бацман LIVE» виходила двічі на тиждень в ефірі телеканалу NewsOne.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY