detector.media
28.09.2017 15:43
Film.ua та Pronto Film розпочали зйомки нової 12-серійної мелодрами Анни Гресь «Обман»
Film.ua та Pronto Film розпочали зйомки нової 12-серійної мелодрами Анни Гресь «Обман»
Знімальний період 12-серійної мелодрами «Обман» режисера Анни Гресь, зйомки якої нещодавно стартували, триватиме до кінця 2017 року.

Крім драматичної історії, на глядачів чекає багато екшну та трюків, повідомляється на сайті Film.ua

«Обман» - свого роду замкова щілина, через яку глядач побачить те, про що, як правило, в житті замовчується, - розповіла режисер серіалу Анна Гресь. - Серіал про наші слабкості, радощі, переживання - і про підлість. Він нагадує про те, що будь-який обман рано чи пізно викривається, а будь-який скелет одного разу все-таки випадає з шафи».

Режисер уже не в перший раз працює із заявленою в серіалі акторською командою. «І Анастасію Паніну, і Кирила Жандарова, і Артура Ваха знаю дуже добре, люблю їх і поважаю. Вперше працюю з виконавцем однієї з головних ролей Дмитром Белякіним, але схоже, що ми вже спрацювалися», - каже пані Гресь.

«Мені цікаво грати протилежну своєму характеру роль, - ділиться враженнями Дмитро Белякін. - Я набагато запальніший, емоційніший, ніж мій герой. За сюжетом за Антона все життя приймають рішення батьки. У якийсь момент він розуміє, що він нещасливий і що до цих пір любить жінку, з якою не бачився більше 10 років. Його бажання відродити відносини зіткнеться з багатьма перешкодами».

Про складнощі організаційного процесу розповів лінійний продюсер серіалу Сергій Лисяний: «У серіалі чимало трюків, які ми, думаю, організуємо ефективно і знімемо ефектно. За сюжетом один з головних героїв, є профессіональним альпіністом і намагається відродити гірський туризм в своєму місті. Локацію ми знайшли в Житомирській області, в селі Дениші, де є 25-метрові скелі. 13 каскадерів разом з альпіністами страхуватимуть наших акторів. Операторські крани працюватимуть і на вершинах, і біля основи скель, а ми будемо робити чудеса героїзму, спускаючи вниз багатотонні конструкції».

Антон звик підкорятися батькам, але в якийсь момент розуміє, що живе за чужим сценарієм, і все, що у нього є - це ненависна робота і нелюба дружина. Він вирішує круто змінити своє життя… Кому можна довіряти, а хто винуватець усіх бід, яка ціна помилки, і чи завжди життя дає шанс її виправити, глядачі дізнаються в 2018 році.

Зйомки триватимуть до кінця грудня 2017 року. У проекті буде багато натурних зйомок в старих районах Києва, оскільки історія відбувається в маленькому провінційному містечку.

Режисер: Анна Гресь

Продюсер: Віктор Мирський

Виконавчий продюсер: Максим Асадчий

Оператор: Максим Степанов

Автори сценарію: Тетяна Глущенко, Олег Томашевський, Дмитро Щербаков за участю «Агентства Стардаст».

У ролях: Анастасія Паніна, Дмитро Белякін, Вікторія Клинкова, Кирило Жандаров, Артур Ваха, Алла Масленникова, Інна Мірошниченко, Данило Мірешкін, Олег Москаленко.

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY