detector.media
Олена Холоденко
для «Детектора медіа»
27.09.2017 18:00
Андрій Куликов: «Мені досі і соромно, і болісно за деякі суто пропагандистські матеріали, які я робив»
Андрій Куликов: «Мені досі і соромно, і болісно за деякі суто пропагандистські матеріали, які я робив»
Але в якийсь момент, згадує відомий журналіст, він сам собі сказав: «Брехні більше не буде». Вашій увазі – тизер ексклюзивного інтерв’ю Андрія Куликова для «Детектора медіа».

«Ми часто зводимо свободу слова до журналістської галузі. Свобода слова набагато ширше. І саме в цьому сенсі я кажу, що свобода слова суспільству потрібна. Вона потрібна громадським активістам, тим, хто ще не є громадським активістом, але без свободи слова ним не стане. І паралельно або навіть в другу чергу вона потрібна засобам масової інформації й журналістам. Не ми формуємо поле свободи слова в суспільстві. Суспільство виробляє поле свободи слова завдяки зусиллям багатьох-багатьох людей, які часто не мають жодного відношення до журналістики. Свобода слова, свобода вираження. А ми обслуговуємо, відтворюємо. І, так, ми можемо дуже сильно сприяти», – запевняє журналіст, голова правління ГО «Громадське радіо» Андрій Куликов.

Чому в Україні можливостей для росту журналіста більше, ніж у Лондоні на ВВС? Які бомби уповільненої дії закладаються сьогодні у майбутнє суспільства? Чому Андрій Куликов розглядав можливість роботи в КДБ? У чому може критися причина вбивства Павла Шеремета? Які компроміси у роботі журналіста можуть бути виправданими? Про це та інше Андрій Куликов розповів у межах спецпроекту «Журналістика незалежної України: перші 25 років». Інтерв’ю журналіста читайте завтра на «Детекторі медіа».

P.S. Сьогодні Андрій Куликов святкує свій день народження. Вся команда «Детектора медіа» сердечно вітає пана Андрія з ювілеєм і бажає здійснення мрій, дружнього мікрофону й якомога більше однодумців навкруги!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY