detector.media
27.09.2017 10:09
На каналі «Прямий» всю ніч тривав телемарафон про надзвичайну ситуацію у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)
На каналі «Прямий» всю ніч тривав телемарафон про надзвичайну ситуацію у Вінниці (ФОТО, ВІДЕО)
На каналі «Прямий» в програмі «Кримінал» всю ніч з 26-го на 27 вересня тривав телемарафон про надзвичайну ситуацію, яка склалася через вибухи на артилерійських складах поблизу міста Калинівка

Про це написала на своїй сторінці в Facebook керівник проекту «Кримінал» Катерина Трушик.   

«21 година на роботі, 7 годин марафону у прямому ефірі на «Прямому» і продовжуємо працювати для наших глядачів)», - написала журналістка.

Зокрема у прямому ефірі телеканалу ситуацію коментував прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.   

«Наразі мобілізовані всі служби, ситуація контрольована, вживаються заходи по гасінню пожежі. Абсолютно всі роблять все можливе: ДСНС, Нацполіція, Міноборони. Головне – потурбуватися про безпеку людей і максимально швидко подолати наслідки події. Наразі проводиться евакуація людей, вся територія в радіусі 5 км відпрацьовується, є достатня кількість транспорту, аби перевезти громадян, які виявлять бажання поїхати (у безпечне місце), вже розгорнуті три пункти розміщення людей і там є все необхідне», - сказав голова уряду.

«Про ситуацію стало відомо під час нашого ефіру. Тому ми прийняли рішення всю ніч тримати глядачів в курсі, - розповіла Катерина Трушик «Детектору Медіа». - Включали і Гройсмана, і Міноборони, і місцевих чиновників.

Запам'ятався вранішній дзвінок глядачки: «Поки я вас не включила, думала, що почалася війна». 
Кожен глядач, хто дзвонив в ефір, дякував, що ми в ефірі. Це дуже надихало».
З місця події на зв'язок зі студією виходила кореспондент «Прямого» Маргарита Стецюк.

Вона повідомила, що центральні дороги, що ведуть до Вінниці та Калинівки, перекриті, а на під’їздах до них чутно потужні вибухи боєприпасів. У районі діє блокпост, з якого починається «зона розмежування», проїхати за яку не вдається. Наразі в області евакуйовано більш ніж 28 тисяч осіб, евакуація триває.

«Ми стоїмо, зараз я стою, і в мене під ногами труситься земля. Тому — страшно, дуже страшно, чесно кажучи», – сказала кореспондентка.

Як повідомлялося, ввечері 26 вересня на складі артилерійського озброєння поблизу міста Калинівка, що за 30 кілометрів від Вінниці, у селі Сальник почалися вибухи боєприпасів. Хвиля від вибухів доходить до Вінниці. Оголошено надзвичайний стан та закрито повітряний простір. Згодом почалась евакуація населення.

Фото: Facebook Катерини Трушик 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY