detector.media
26.09.2017 17:28
Як і де студенту-журналісту познайомитися з топ-особами українських онлайн медіа?
Як і де студенту-журналісту познайомитися з топ-особами українських онлайн медіа?

Нові можливості для студентів журфаків потрапити на IX Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів

20 жовтня в Києві пройде черговий захід Асоціації незалежних регіональних видавців України - Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів, де вкотре зберуться топ-особи з медіа з усієї країни та практики-медійники з Чехії, Словаччини, Білорусі.

Під час заходу можна буде не лише послухати найкращих фахівців незалежних медіа, але й у невимушеній неформальній атмосфері поспілкуватися з колегами. 

Серед наших спікерів:

30 спікерів виступатимуть з 20/40/60-тихвилинними доповідями. Повна програма — на сайті конгреса.

Перейняти найкращий досвід можна буде у біля 200 колег-медійників, топ-осіб, що працюють в інформаційних сайтах та міських порталах. 

Для реєстрації студентів за супер пільговою ціною 300грн, надішліть скан вашого документу, що підтверджує, що ви студент журфаку на office.airpu@gmail.com і ми надішлемо вам промокод для знижки.

Конгрес проводиться Асоціацією незалежених регіональних видавців України вже дев’ятий рік поспіль та став унікальним майданчиком для спілкування перших осіб інформаційних сайтів та міських порталів – між собою та з тими, хто платить їм гроші.

Якщо до 18:30 учасники будуть слухати спікерів, то далі – медійна after party для неформального спілкування старих друзів та нових знайомих. Традиційно – з вином та сирами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY