detector.media
26.09.2017 15:45
У Києві кіношники відтворили ключову сцену фільму «Припутні»
У Києві кіношники відтворили ключову сцену фільму «Припутні»
Прем'єра українського фільму «Пріпутні» виробництва Star Media відбудеться в цей четвер, 28 вересня

Днями в Києві, в одному зі спальних районів, загорівся автомобіль. Судячи з кадрів, які потрапили в інтернет, можна було подумати, що це НП або, того гірше, чийсь спланований план по усуненню доказів. Насправді ж це кіношники відтворювали сцену з нової комедії «Припутні», яка вже з 28 вересня стартує в широкому прокаті.

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі Star Media.

На епізоді спалювання легкового автомобіля, крім членів знімальної групи, були присутні учасники офіційної групи фільму в «Фейсбуці», які виграли конкурс.

Перед тим, як підпалити машину, люди, відповідальні за техніку пожежної безпеки і знімальний процес, провели майстер-клас і показали, як саме готують машину до горіння. Як це відбувалося на зйомках фільму, розповіли актори Яків Ткаченко та Дмитро Хом'як, які теж приїхали на місце події.

«Це тільки здається, що зняти палаюче авто дуже легко, насправді потрібно встигнути за кілька хвилин відобразити різні кадри, тим більше ніхто ж не може передбачити, в якому напрямку подме вітер, який може цілком поламати затію», - кажуть учасники знімального процесу, після чого голосно оголошується команда «Поїхали», і авто починає палахкотіти яскравим полум'ям... Як і в житті, авто в кадрі горіло лише раз, адже на знищення машини виділявся всього один дубль. Благо, у кіношників все вийшло з першого разу, а ця сцена стала однією з найяскравіших у фільмі (в прямому і переносному сенсі цього слова).

Нагадаємо, прем'єра українського фільму «Припутні» виробництва Star Media відбудеться вже в цей четвер, 28 вересня.

У центрі історії фільму «Припутні» - кілька днів з життя недолугого і наївного таксиста Юрія, який напередодні розлучився з дівчиною. Роз'їжджаючи по місту стареньким легковиком, він натикається на одній із зупинок на незвичайне сімейство - харизматичну Людку і не менш яскраву її 20-річну дочку Свєтку. Панянки просять таксиста відвезти їх в Богом забуте містечко Припутні. Чим закінчиться ця доленосна подорож, ніхто навіть не міг припустити.

Топ-9 цікавих фактів про фільм «Припутні»:

1) Спочатку режисер Аркадій Непиталюк написав сценарій короткометражного фільму, але зрештою продюсери його вирішили розширити до повного метра;

2) Для виконавців головних ролей Дмитра Хом'яка та Юлії Врублевської «Припутні» став дебютом у великому кіно;

3) Багатьох героїв і діалоги режисер брав з власного життя, адже дитинство він провів в селі;

4) Щоб показати реальну Україну, творці проекту відмовилися від зйомок в павільйонах. Практично весь фільм знятий в Чернігівській області, на натуральних локаціях;

5) Всі зйомки проходили в серпні минулого року, коли на вулиці спека сягала +37 градусів. Одного разу через погодні умови зйомку навіть довелося перенести;

6) Режисерська версія сценарію займає 132 сторінки;

7) Одну з головних героїнь грає актриса Ніна Набока, чий дебют в кіно відбувся в легендарному фільмі «Наталка Полтавка»;

8) Фільм «Припутні» - переможець 8-го конкурсного відбору Держкіно і отримав 4 млн 300 тис грн державного фінансування. Загальний його бюджет - 8,6 млн грн.

9). Фільм «Припутні» був відзначений спеціальним призом журі на Одеському міжнародному кінофестивалі (2017)

Фото: Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY