detector.media
Детектор медіа
25.09.2017 13:27
СТБ почав транслювати «Ігри нескорених»
СТБ почав транслювати «Ігри нескорених»
Учора, 24 вересня, на телеканалі СТБ стартував проект «Invictus – Ігри нескорених», повідомляє прес-служба каналу.

Команда СТБ відстежує перебіг Invictus Games – міжнародних спортивних змагань для військових, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків, у яких цього року вперше бере участь українська збірна.

З 24 вересня по 1 жовтня на телеканалі СТБ виходить програма «Invictus – Ігри нескорених» (у вихідні о 22:10, у будні – о 22:30). У щоденній студії Invictus ведучий Ігор Кондратюк разом із зірковими експертами розповідатиме про учасників і показуватиме сюжети про їх перебування в Канаді.

Сьогодні, 25 вересня о 22:30 на СТБ покажуть сюжет про перший день змагань і враження учасників від перемоги. Глядачі побачать, як Україна виграла свою першу медаль на Invictus Games: офіцер Нацполіції Сергій Торчинський став бронзовим призером у штовханні ядра.

У Facebook уже є позитивні відгуки на прем’єру «Invictus – Ігри нескорених» на СТБ. Зокрема, своїми враженнями поділилася народна депутатка, голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар:

Нагадаємо, телеканал СТБ спільно з Міністерством оборони України проводили національний відбір учасників Invictus Games та організували українську частину змагань. 30 квітня СТБ показав телеверсію національного відбору Invictus Games.

Довідково:

Invictus Games – це міжнародні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми під час виконання службових обов'язків. Змагання були організовані в 2014 році британським принцом Гаррі, і проводилися для ветеранів, які отримали травми під час бойових дій. У 2016 році Invictus Games проводилися в Америці, цієї осені вони проходять у Канаді. Серед 17 країн-учасниць цього року Україна представлена вперше.

Українська збірна змагається в 6 дисциплінах:

  1. Стрільба з лука: Афанасьєв Дмитро, Михайлова Катерина, Рак Валерій, Сидорук Дмитро, Панченко Роман.
  2. Велоспорт: Молодід Сергій, Чуб Олександр, Мамонтов Павло, Зозуляк Олександр.
  3. Плавання: Будаєвський Павло, Кузнецов Владислав, Холоднов Михайло, Шинкарук Віктор.
  4. Пауерліфтинг: Олексенко Євген, Лук'янов Сергій, Пашкевич Василь.
  5. Гребля на тренажерах: Болюх Ярослав, Писаренко Олександр, Тихоновський Павло, Яроха Володимир, Терехов Єгор.
  6. Легка атлетика (біг на 100 м, 400 м, 1500 м, і штовхання ядра): Дмитренко Юрій, Свириденко Вадим, Стрюк Павло, Писарчук Юрій, Лукашук Артем, Зимников Олег, Ткаченко Олександр, Табанець Олександр, Торчинський Сергій.

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY