detector.media
24.09.2017 16:33
Шкіряк попередив, щоб українські ЗМІ не передруковували фейк про затримання в «ДНР» шістьох «укродиверсантів»
Шкіряк попередив, щоб українські ЗМІ не передруковували фейк про затримання в «ДНР» шістьох «укродиверсантів»
Радник глави МВС України Зорян Шкіряк спростував заяви бойовиків ОРДО про нібито затримання шести українських розвідників за підозрою у причетності до підриву авто «міністра доходів та зборів ДНР» Олександра Тимофєєва.

Про це він написав у своєму Facebook.

Заяви сепаратистів почали передруковувати українські ЗМІ, зазначив Зорян Шкіряк. «Ці фейки з'явилися в провідних українських ЗМІ, тому мусимо один раз сказати і відрізати», - зазначив він.

Зорян Шкіряк спростував інформацію, яку розповсюдили російські та сепаратистські ЗМІ щодо затримання шістьох громадян України.

«Черговий російсько-сепаратиський фейк! Кремлівські пропагандисти та їхні терористичні "ЗМІ" вчора оголосили про затримання "по гарачих слідах" шести "укродиверсатів", котрі буцімто підірвали в Донецьку їхнього "міністра" Тимофєєва. Бандити продовжують ганебну практику спецслужб РФ з призначення винних.  Безумовно, це повна маячня і суцільний інформаційний фейк.  Задля виправдання своєї прямої участі у спробі вбивства можливого конкурента в результаті внутрішніх розборок, ватажок російсько-терористичної банди "днр" Захарченко і його поплічники, прогнозовано вдаються до відвертих спроб ввести в оману всіх і вся. Виглядає все це топорно і дуже незграбно», - написав він.

При цьому радник глави МВС припускає, що якісь громадяни можуть визнати свою провину під тортурами: «Звичайно і традиційно, чергові призначені "укродиверсанти", під тортурами на камери мабуть визнають "свою провину". Хоча, залучення акторів для цього спектаклю також цілком можливе.  Ми це вже не один раз бачили і чули. Цим самим Захарченко й інші організатори замаху на Тимофєєва намагатимуться зняти з себе відповідальність, виправдатись і нібито довести свою "ефективність".  Власне, саме це і є метою цього запущенного роспропагандою фейка про "український слід". Не спрацює, бо справжню ціну цим відморозкам знають всі. Раніше-пізніше, відповідатимуть і будуть свідчити про злочини РФ в Україні в українському суді.  Звичайно, якщо до того часу самі не опиняться у "скаженому ліфті" ГРУ-ФСБ».

Нагадаємо, українське видання Stopfake, яке виходить 11-ма мовами, опублікувало аналіз останніх сюжетів журналістки російського «Первого канала» Анни Курбатової, яка була примусово вислана з території України, і виявило фейки, підміну фактів, маніпуляції і розпалювання ненависті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY