detector.media
24.09.2017 15:52
ВОЛЯ додала до своїх пакетів телеканал XSPORT
Компанія ВОЛЯ активно сприяє розвитку спорту в Україні. Як відомо, підтримка вболівальників – це запорука успіху на змаганнях. З вересня мультиспортивний телеканал XSPORT можна дивитися у базових телевізійних пакетах ВОЛЯ.

Співпраця компанії ВОЛЯ та телеканалу XSPORT – це можливість вболівальників дивитися улюблені спортивні події та можливість для національних федерацій, клубів, команд та спортсменів бути ближчими до людей, показувати свої змагання та ділитися своїми перемогами, а також сприяти розвитку спортивного руху в Україні.

Відтепер українські глядачі зможуть переглядати не тільки найбільш масові види спорту, такі як футбол, а й долучитися до фанатів хокею, баскетболу, волейболу, боксу та інших видів спорту.  В ефірній сітці телеканалу XSPORT  присутні трансляції матчів Української Хокейної Ліги, Суперліги з баскетболу та національної збірної, вечори змішаних єдиноборств, змагання з більярду, тенісу, матчі національних чемпіонатів з футзалу, легкої та важкої атлетики, американського футболу. Канал пропонує розділити експертну думку оглядачів та аналітиків актуальних спортивних подій у проектах «Україна футбольна», «Про боротьбу», KOTV Classic або відпочивати за переглядом розважальних програм «Наша рибалка», «Приїхали», «На зміні» та інших.

- Спортивні події завжди захоплюють, і особливо вражають ті види спорту, де українці мають сильні результати. Вже понад 10 років ВОЛЯ виступає спонсором Параолімпійської та Дефлімпійської збірних України. Спортсмени – це справжня гордість України. Ми раді, що пакети ВОЛЯ поповнилися таким спортивним каналом як XSPORT, тому що наша спільна мета – не лише показати глядачам якісний спортивний контент, а також надихнути їх на власні досягнення, – говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Телеканал XSPORT висвітлює події в українському спорті та головні міжнародні змагання, популяризує здоровий та активний спосіб життя.

- Партнерство XSPORT та ВОЛЯ робить український спорт ще доступніший для наших глядачів спортивних вболівальників, та розширює інформаційне поле для популяризації національних чемпіонатів, – впевнений Олег Шадрунов, директор телеканалу XSPORT.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY