detector.media
23.09.2017 23:34
Оголошено переможців фестивалю «Де кіно»
Оголошено переможців фестивалю «Де кіно»
Сьогодні, 23 вересня, було оголошено лауреатів фестивалю короткого метру «Де кіно», що вдруге пройшов у Києві за спільної ініціативи компаній «1+1 медіа» та Film.ua Group

Цього року конкурсна програма фестивалю включала п’ять номінацій: «Вебізод», «Фільм, знятий на мобільний телефон», «Комедія», «Драма» та «Жахи».

Гран-прі фестивалю «Де кіно. Епізод 2» та грошову винагороду в розмірі 50 тис грн. отримав Іван Шоха за фільм  Fingerman.

Переможцем у номінації «Фільм, знятий на мобільний телефон» став Роман Орел за короткометражну стрічку «Всі на посівну!»  

У категорії «Вебізод» перемогу здобув Михайло Матвіїв за роботу «СУЧАТР: посібник по створенню».

Краща «Драма» – короткометражка «Кіно назавжди» Катерини Іванової.

Найкращою «Комедією» журі назвало анімаційну стрічку з елементами чорного гумору The end Микити Лиськова. Як писав «Детектор медіа», минулого року автор отримав Гран-прі фестивалю «Де кіно» за анімацію «Я купив велосипед», а його стрічка The end також була показана на минулорічному кінофестивалі «Молодість».

У номінації «Жахи» перемога дісталася короткометражці «АЛІУМ» Даниїла Міліковського.

Переможці в цих чотирьох номінаціях отримали по 15 тис грн.

До журі фестивалю цього року ввійшли: співголови – продюсерка Film.ua Group Ірина Костюк і генеральна продюсерка «1+1 Production» Вікторія Лєзіна, а також креативна продюсерка Film.ua Group Анна Єлісєєва, керівниця жанрового напрямку «1+1 Production» Олена Єремєєва, журналіст і креативний продюсер «1+1 Production» Акім Галімов, режисер та кліпмейкер Любомир Левицький, продюсерка і власниця Beloesuhoe production Анастасія Дрізо, менеджер по контенту і сервісах Samsung Electronics Богдан Герасименко, генеральна продюсерка каналу ТЕТ Вікторія Шульженко, український перекладач кіно Сергій Ковальчук.

Ведучим церемонії нагородження переможців виступив ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв.

Нагадаємо, фестиваль короткого метру «Де кіно» пройшов у Києві 22-23 вересня на кіностудії Film.ua.

За попередніми підрахунками прес-служби «1+1 медіа», фестиваль цього року відвідали 9,5 тисяч гостей.

Роботи переможців - на офіційному сайті «Де кіно».

Фото: Фейсбук-сторінка керівниці відділу корпоративних комунікацій «1+1 медіа» Галини Грубляк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY