detector.media
22.09.2017 17:11
Журналістка каналу «Україна» Тетяна Уралова отримує погрози через матеріали про АТО
Журналістка каналу «Україна» Тетяна Уралова отримує погрози через матеріали про АТО
Кореспондент телеканалу «Україна» в місті Маріуполі (Донецька область) Тетяна Уралова отримує погрози в соціальних мережах через свою журналістську діяльність, пов’язану з висвітленням подій у зоні АТО, та патріотичну позицію.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Тетяна Уралова регулярно готує інформаційні матеріали з передової. Коментарі, що містять прямі погрози та ображають її честь та гідність, розміщені під постами на сторінці журналістки у Facebook.

У коментарях, зокрема, сказано, що прізвище Уралової вже «занесено в списки для помсти», до яких також заносяться дані українських військових, волонтерів та всіх, хто підтримує українську армію. У погрозах йдеться про те, що адреса проживання Тетяни Уралової не є таємницею і тому з нею легко розправитись, також в них містяться образи на адресу кореспондента телеканалу «Україна», Української держави та української армії.

«Я живу і працюю в Маріуполі все життя. Починаючи з 2014 року, готую переважно сюжети з зони АТО, багато зустрічаюсь і спілкуюсь з нашими бійцями, з ветеранами. Ніколи не приховувала своїх проукраїнських поглядів. До останнього часу жодних погроз чи неприязні через свою патріотичну позицію не відчувала. Але віднедавна в соціальних мережах почали надходити погрози», – розповіла Тетяна Уралова.

За фактом погроз на адресу журналіста, пов’язаних з виконанням професійних обов’язків, телеканал «Україна» підготував звернення до правоохоронних органів.

Нагадаємо, журналіст Олександр Шилко після 20 років роботи на «1+1» залишив телеканал і став випусковим редактором одного з випусків програми «Сьогодні» на каналі «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY