detector.media
22.09.2017 16:40
Канал «Україна» покаже комедійну мелодраму «Відчайдушний домогосподар»
Канал «Україна» покаже комедійну мелодраму «Відчайдушний домогосподар»
У суботу, 23 вересня, о 16:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра чотирисерійної комедійної мелодрами «Відчайдушний домогосподар»

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі каналу.

Стрічка розповідає про сім'ю Нефьодових, чиє стабільне життя розлітається на друзки після того, як глава родини Борис Нефьодов втрачає роботу.

Головні герої фільму – фінансовий аналітик Борис і його дружина – домогосподарка Марина, яка багато років тому залишила успішну кар'єру перекладача, щоб займатися будинком і дітьми. Вони живуть, як і сотні тисяч інших людей: може, і без особливого щастя, однак і без трагедій.

Проте одного разу доля вносить свої корективи: Бориса звільняють з роботи, і йому доводиться приміряти на себе «посаду» домогосподаря, адже Марина отримує привабливу пропозицію щодо роботи від колишнього однокласника.

У ролі господаря Борису доведеться пережити безліч пригод. А колишній однокласник тим часом залицятиметься до Марини, і тут вже Борису доведеться по-справжньому рятувати свою сім'ю.

«Це історія про чудову людину, яка абсолютно «безрука» в побуті. Цим головний герой Борис і чудовий. Водночас він дуже добрий, талановитий і практично геніальний працівник сфери цінних паперів. Однак через звільнення він вимушений стати домогосподарем, у чому абсолютний профан. Вся комедія про те, як Борис поступово стає корисним не лише на професійному поприщі, а й у господарстві», – розповідає режисер-постановник фільму Ашот Кещян.

У картині грають Михайло Поліцеймако, Катерина Кузнєцова, Лариса Удовиченко, Олександр Ратніков, Ольга Гришина, Костянтин Октябрський, Сергій Солодов і багато інших акторів.

Режисер-постановник фільму – Ашот Кещян. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія ABC Film. Зйомки картини проходили у Києві.

Фото: канал Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY