detector.media
22.09.2017 15:05
Комплекти відеоспостереження CoVi Security: безпека - понад усе*
Установи, безпосередньо пов'язані з фінансовою сферою завжди привертали надто багато уваги - і не дивно, адже здобувачі легкої наживи бачили, бачать і будуть бачити в них доступний "великий куш".

Однак, завдяки стрімкому розвитку сучасного світу техніки, власники цінного майна (а це, до речі, можуть бути не тільки юридичні, а й фізичні особи) можуть не турбуватися про його збереження й особисту безпеку. Сигналізаційні установки, сейфи, захисні механізми блокування доступу й комплекти відеоспостереження - все це допоможе налагодити систему захисту. Мабуть, найбільш корисними пристроями з усього вищезгаданого переліку можна назвати комплекти відеоспостереження. Чому? Вони допоможуть не тільки усунути наслідки несанкціонованого доступу, а й запобігти їм взагалі.

Купити комплекти відеоспостереження CoVi Security можна в мойо . Основні параметри, якими варто керуватися в процесі вибору системи відеоспостереження - це її надійність і якість. Варто відзначити, що чим краще якість самого комплекту, тим вище ймовірність, що він буде фіксувати всі необхідні деталі того, що відбувається навколо. Дозвіл, рівень деталізації, можливість настройки яскравості і контрасту - дуже важливі характеристики відеокомплектів.

Для панорамної зйомки територій, що оточують охоронюваний об'єкт, найчастіше використовують спрямовані камери відеоспостереження. Комплекти, до складу яких вони входять (наприклад, AHD-6W, AHD-3W), розраховані на роботу поза приміщеннями і, відповідно, захищені від згубного впливу атмосферних опадів і низьких температур.

Для зйомки безпосередньо всередині об'єкта професіонали віддають перевагу комплектам з камерами типу "купол" - AHD, AHD-6D. Залежно від площі приміщення кількість камер в складі набору можна варіювати - в середньому від 2 до 8.

Потреба в "подвійний" зйомці мотивує до покупки універсальних комплектів AHD-6W або AHD-3W. Найчастіше, в їх "склад" входять камери двох типів - купольні і спрямовані, тому вони можуть бути частиною як зовнішньої, так і внутрішньої системи безпеки.

Легковажне ставлення до власного життя, здоров'я та збереження матеріальних благ може привести до плачевних наслідків. Комплекти відеоспостереження CoVi Security допоможуть запобігти будь-які неприємності і надзвичайні події, пов'язані з незаконним проникненням сторонніх осіб на приватні території.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY