detector.media
22.09.2017 12:58
Телеканал ICTV до свого ювілею оновив логотип та слоган
Телеканал ICTV до свого ювілею оновив логотип та слоган
До 25-річчя мовлення ICTV представить новий логотип та графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка та логотип з’являться в ефірі телеканалу 22 вересня

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі каналу.

За ці роки ICTV став одним з провідних розважально-інформаційних каналів країни з впевненою лінійкою власного новинного виробництва: програмою «Факти» зі щоденними п’ятьма випусками і першими національними новинами о 18:45; підсумковою програмою «Факти тижня. 100 хвилин з Оксаною Соколовою»; з безкомпромісними «Антизомбі» та «Громадянською обороною»; розслідуваннями «Інсайдера» і «Більше ніж правда» та єдиним великим ток-шоу у прямому ефірі загальнонаціональних каналів – «Свободою слова».

ICTV – це також гумористичні прем’єри «Дизель Шоу», «Комік на мільйон» і прем’єри українських серіалів, частина з яких – «Пес» і «Нюхач» – уже стали легендами.

За 25 років відбулося багато змін в житті України та її громадян, так само, як і у телепросторі.

«З «Разом краще» ми говоримо своїм глядачам: «ICTV поруч з вами, і ми готові щоденно змінювати світ», – коментує керівник телеканалу ICTV Олександр Богуцький. – Щотижня ICTV видає в ефір близько 27 годин оригінального українського контенту в прямому ефірі, щодня збирає більше 11 мільйонів глядачів. Сьогодні в нашій компанії працює понад 600 професійних, прекрасних, патріотичних людей, в яких світяться очі, горять серця, які прагнуть нашу країну бачити щасливою, які йдуть тільки вперед. Ми хочемо, щоб це щастя і впевненість у майбутньому розділили з нами всі українці. Саме тому ми запропонували коротке, але дуже цінне гасло, яке всіх об’єднає – «Разом краще».

«Ми змінюємося і рухаємось вперед. Наш глядач росте і змінюється разом з нами, і наша мета – не тільки розважати наших глядачів, але й об’єднувати їх навколо цікавого, важливого та актуального, разом досягати кращого», - відзначають також на телеканалі.

Новий іміджевий ролик ICTV можна подивитись тут.

Як повідомляв «Детектор Медіа», відповідні зміни щодо логотипу та графіки до ліцензій ICTV Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла 23 серпня, однак до ювілею канал волів їх не оприлюднювати.   

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY