detector.media
21.09.2017 13:48
На фестивалі «Де кіно. Епізод 2» відбудеться фінал найтривалішого в Україні квесту
На фестивалі «Де кіно. Епізод 2» відбудеться фінал найтривалішого в Україні квесту
Цієї суботи, 23 вересня, стане відомо ім’я переможця найдовшого в Україні квесту. Фінал та церемонія нагородження відбудуться на фестивалі «Де кіно. Епізод 2»

Про це повідомили Детектору Медіа в прес-службі фестивалю.

Головний приз – поїздка на двох до Іспанії у місце, де знімали серіал «Гра престолів».

Квест розпочався ще в квітні та складався з онлайн- і офлайнзавдань, серед яких були пішохідні прогулянки Києвом, шифри, коди та багато іншого.

Наразі у квесті бере участь понад тисячу українців. Але до великого фіналу проходять лише ті, хто набрав 70 балів із 100 можливих. Далі, у фіналі, учаснику необхідно назбирати в сумі 150 балів. Перший, хто отримає зазначену кількість, стане переможцем. У випадку, якщо таких учасників буде декілька, ведучий заходу обере володаря головного призу за методом «лототрону».

Нагадаємо, переможець на п’ять днів зануриться в атмосферу культового серіалу «Гра Престолів» та відвідає Дім сім'ї Тарлі, розташований у «Просторі» – одному із «Семи Королівств», вигаданих Джорджем Мартіном, автором роману «Пісня льоду й полум'я», за мотивами якого знято серіал. Для зйомок маєтку було обрано замок Святої Флорентіни у містечку Канет-Де-Мар в Іспанії. Повний пакет послуг на двох надає туристичний партнер Fly Together.

Над розробкою квесту працювала команда «Mystery Play», відома за адаптацією ігор «Втеча з Шоушенка», «Секретні матеріали», «Moulin Rouge», «Бійцівський клуб» та інші.

Завдання квесту побудовані так, що кожен учасник може приєднатися на будь-якому етапі до 22 вересня включно. Участь абсолютно безкоштовна.

Щоб приєднатись до пригоди, слід зареєструватись за посиланням

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY