detector.media
20.09.2017 18:07
НЛО TV запускає проект вихідного дня «Без краватки»
НЛО TV запускає проект вихідного дня «Без краватки»
24 вересня в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем’єра програми «Без краватки» з ведучою актрисою і моделлю Іванною Онуфрійчук.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Проект виходитиме щонеділі о 9.00.

Програма «Без краватки» запропонує учасникам шоу неформальне спілкування, незвичайні випробування і провокації. Ведуча Іванна Онуфрійчук ставитиме своїм гостям незручні, відверті запитання. Представники сильної статі пройдуть випробування на відвертість (інтерв'ю), сміливість і рішучість (екстремальне випробування) і на почуття гумору (тест на знання власної біографії).  Після цього учасника чекає подарунок.

Зірковими гостями «Без краватки» стануть актори, співаки, політики: Арсен Мірзоян, Павло Зібров, Едгар Камінський, Женя Галич, Володимир Горянський, Олексій Суханов та багато інших.

«Закінчуючи курси телеведучої, я вже замислилася про власну програму або шоу. Так у мене і народилися ідея і концепція "Без краватки" – шоу, з яким я прийшла на канал. Директор НЛО TV Іван Букрєєв підтримав задум і ми всі разом із продюсером Сержем Куніциним ретельно розробляли концепт кілька місяців. На екрані цікаві інтерв'ю та "покатушки" бездоріжжям виглядають ефектно і легко, але за цим стоїть кропітка праця. До речі, в зйомках ми використовуємо автомобіль Hunta, який мені якось показали друзі з Білорусі. Саме за кермом "хунти" глядач побачить і мене, і героїв програми.

Зіркових гостей обираю сама і винятково тих, котрі цікаві мені і популярні у глядачів. Гості "Без краватки" – це епатажні медіа-персони і політики, які готові показати всій країні, що вони мають справжню чоловічу силу і нічого не бояться. Я обіцяю, що в програмі відомі герої розкриються для вас абсолютно по-новому!», – розповіла Іванна Онуфрійчук.

«Наш проект – це історія про справжніх чоловіків, яких не завжди легко «розкрити» і викликати на відверту розмову. Але хто як не справжня леді зможе це зробити? Завдяки жіночим хитрощам Іванни та її таланту інтерв'юера в "Без краватки" глядач дізнається багато нового про улюблених героїв, побачить їх з несподіваного боку і зможе сам зробити висновок: чи не перевелися?», – сказав продюсер програми Серж Куніцин.

Нагадаємо, у суботу, 9 вересня, на НЛО TV відбулася прем'єра шоу «Латиноамериканський check-in» з ведучими Євгеном Славкінським та Іллею Луценко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY