detector.media
20.09.2017 15:08
У Києві побилися водій і журналіст, поліція відкрила провадження
У Києві побилися водій і журналіст, поліція відкрила провадження
Журналіст поскаржився, що водій його побив, водій - що "невідомий" зламав йому руку

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції Києва розпочав кримінальні провадження за фактом бійки водія автомобіля Volkswagen Touareg та кореспондента одного з інформагентств.

Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Києві.

Інцидент стався 19 вересня на вулиці Дегтярівській. Обидва чоловіки отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Як розповів журналіст поліції, він побачив на дорозі іномарку, що порушувала правила та створювала перешкоду пішоходам, тож зробив зауваження водію. Після цього власник авто вийшов із машини, спочатку сталася штовханина, а потім бійка, у результаті якої потерпілий отримав травми.

Водій автомобіля Volkswagen Touareg теж звернувся до поліції і написав заяву, що його побив невідомий, через що він отримав перелом руки.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції розпочав кримінальні провадження за ст. 125 («Умисне легке тілесне ушкодження») та ст. 122 («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці розслідують обставини події.

Як повідомляє LB.ua, постраждалим журналістом є кореспондент інформагентства «Ліга» Євген Головатюк. Журналіст у своєму Фейсбуці написав, що водій побив його «за те, що я назвав його нецензурним словом, бо він чавив пасажирів на трамвайних коліях».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY