detector.media
ГО «Детектор медіа»
20.09.2017 14:40
27 вересня у Черкасах «Детектор медіа» презентує онлайн-курс «Новинна грамотність»
27 вересня 2017 року, з 13:00 до 15:00 у м. Черкаси, Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького, бульвар Тараса Шевченка, 81, 3-й поверх, кабінет 304 (кафедра журналістики Навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій).

Курс розроблений за підтримки Internews Network і розрахований на широке коло користувачів: від студентів та викладачів факультетів журналістики, медіапедагогів до всіх, кому цікава тема медіа.

Курс «Новинна грамотність» має просвітницьку мету і спрямований на поширення медіаграмотності серед населення в умовах воєнного конфлікту. 

Він складається із десяти модулів, в яких знані експерти розповіли доступно про те, як створюються новини, які існують професійні стандарти, етичні дилеми, в який спосіб можуть маніпулювати медіа суспільною думкою через новини, хто є  основними медіавласниками в Україні, як соцмережі міняють сприйняття новин. 

Онлайн-курс містить велику кількість інфографіки та відео.

Серед авторів посібника – Діана Дуцик, Маргарита Чорнокондратенко, Алла Федорина, Наталя Стеблина, Ірина Виртосу, Тарас Назарук, Наталія Виговська, Зоя Красовська (під загальною редакцією Діани Дуцик та Дарії Тарадай). Дизайн – Яна Добрянська.

Контактна особа: Світлана Коваль (тел. 097 976 19 79, svitlana_koval@ukr.net)

Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння формуванню свідомого медіаспоживача» за підтримки Internews Network.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY